Goed gesprek met Sylvia

Gisteren een erg goed gesprek gehad met Sylvia Delissen.

Ik kwam binnen en kreeg lekkere warme thee. Ze gaf me een rondleidinkje op de verdieping. Er zitten op haar afdeling o.a. architecten, fotografen, een fooddesigner en wat flex werkplekken. Echt een gave ruimte.
We hadden al snel ons werkplekje gevonden in een heerlijke hangstoel:

We hadden een gesprek over Marketing. Marketing kan aansluiten bij de kern van een bedrijf, waardoor het een op een klopt. Of het kan een sausje achteraf zijn, wat een snelle goedkope, maar geen duurzame oplossing is.
Storytelling is een product van de eerste marketing versie.

Vervolgens hebben we de briefing doorgenomen en hebben we wat gepraat over mijn inleiding van het blog.Syl zei dat het waarschijnlijk geen zure appel is maar eerder dat je nog steeds wat van de magie voelt, ook al weet je beter.

We hebben het ook gehad over de stijl van I’m a firestarter. Of Syl vast zit aan het logo en de “guerilla-achtige stijl”. Maar het ging vooral om de knipoog die ze wil behouden in de feeling van I’m a firestarter.
Hierna hebben we de presentatie voor de kick-off gemaakt. En Syl heeft me de Creative factory laten zien, wat een gaaf pand. Zo zou het op de PDH eigenlijk ook moeten zijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: