Innocent smoothies

Een goed verhaal van Innocent smoothies. Het is oprecht, grappig en sluit aan bij de eenvoud van het merk.

ons verhaal

de waarheid…

Hallo
Wij zijn innocent drinks en wij maken smoothies.
Onze smoothies zijn 100% fruit, en een combinatie van hele vruchten en vers sap. En verder niks.

We noemen onze smoothies innocent omdat ze de onschuld zelve zijn, 100% fruit en 100% natuurlijk. We gebruiken geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen rare E-honderdnogwatnummers, geen geconcentreerde sappen, geen suiker en geen water. Onze smoothies bestaan alleen maar uit vers fruit, en dat blijft zo.

Nu we het er toch over hebben, daar willen we graag nog wel wat over zeggen. Bij deze willen we graag plechtig beloven dat onze smoothies altijd 100% natuurlijk, puur en lekker zullen zijn. Een innocent smoothie zal altijd goed smaken en goed voor je zijn.

Bij deze beloofd

Zo. Dat is wat we doen.
Aangenaam.

In den beginne
In den beginne waren er drie nog niet zo lang afgestudeerde jongens van halverwege de twintig; Rich, Jon en Adam. In de zomer van 1998 hadden ze de eerste smoothierecepten uitgedokterd en dachten eraan om hun eigen bedrijfje te beginnen. Op een muziekfestival in Londen namen ze de proef op de som. Met £500 aan fruit en een groot bord boven hun stand vroegen ze aan het publiek of ze hun baan op moesten zeggen om smoothies te gaan maken. De bezoekers van het festival konden antwoord geven door hun flesjes in een JA of een NEE vuilnisbak te gooien. Na het weekend was de JA vuilnisbak helemaal vol. De volgende dag hebben ze alle drie hun baan opgezegd.

En nu? Nu is alles anders. Op dit moment worden we verkocht in Engeland, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, België, Luxemburg en Nederland. We hebben kantoren in Londen, Dublin, Kopenhagen, Hamburg, Salzburg en Parijs en eentje in Amsterdam op de Admiraal de Ruyterweg 545. Kom eens langs als je tijd hebt, we zijn dol op bezoek. Drinken we samen een smoothie, en denken we na over smoothies, tropische vruchten, palmbomen, blauwe zeeën, witte stranden…*

*zzzz…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: